OM MEGJeg er dama bak Kennel Tsar-Ping som er født 1967 og er litt over gjennomsnittlig interessert i hund. Hundegalskap heter det ;-) Er også mamma til to døtre, mormor til verden fineste gutt og har en bedre halvdel som jeg har delt livet med i over 30 år.

Jeg bor i Sarpsborg sammen med 2 Manchester terriere .

Min hunde galskap har vokst frem de siste 20 årene :-) Jeg vokste opp med en mamma som HATET hunder og i en OBOS blokk som det ikke var lov til å ha dyr i!
Godt jeg hadde onkel Knut som alltid hadde Ruhåret foxterrier i min oppvekst!! Jeg var klar for hund da jeg ble voksen, men å bo i blokk med hund var ingen alternativ! Så da tok man med seg familin å flyttet til hus i Sarpsborg. Min føde by :-)

Det jeg interesserer meg mest når det kommer til hund, er da selvfølgelig utstillingen og det sosiale  bak dette. Andre ting som jeg synes er gøy er blodspor og genetikk og avl.
Vil du lese mer om meg og mine hunder, gå inn på vår hjemmeside www.tsar-ping.noAndre ting som har opptatt meg masse i livet er politikk og jobben som sosial arbeider.


Klem EvaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar